sábado, noviembre 28, 2009



POLÍTICS I TÈCNICS- Crónica rosa d’una FIRA



Els polítics i els tècnics de les nostres administracions haurien de ser com un matrimoni ben avingut, d’aquells que gairebé no en queden, ja sabem que cada quatre anys canviem de “parella” (polític/a) de vegades la relació dura uns anys més però no hi ha manera de consolidar el matrimoni.

La nostra relació, malauradament acaba essent com una parella separada/divorciada per diferents motius i maneres de veure les coses, encara que si aconsegueixes lo primer et pots arribar a sentir el més privilegiat del món.



Hauríem de ser capaços de comunicar-nos, ajudar-nos...i estimar-nos com uns recient casats, no tirar-nos els plats pel cap i estirar uns per una banda i els altres per l’altra perquè al final s’acaba trencant la corda de la convivència i tots plegats i sortim perdent.



L’altre dia vaig visitar amb una companya de fira i em va explicar tota esparverada les seves aventures i desventures amb la seva parella (el/la polític); ella havia lluitat molt per tirar la seva fira endavant, lluitant any rere any per donar-li un “nom” i de cop, la seva “parella” havia decidit que volia canviar-li, moltes explicacions no li va donar, simplement volia generalitzar i treure per sempre el “nom” que feia que aquella fira fos singular d’aquella ciutat, amb una identitat, cultura i història pròpia del territori per un nom com: “primavera, estiu, tardor o hivern”. Ella estava angoixada i deia: però que no se n’adona que llença una feina de molts anys? Que no se n’adona que de fires de “temporada” n’hi ha per tot arreu? Finalment i desprès de molts raonaments sortosament va arribar una altra “parella” i se’n va adonar!! Uf uf! VA SALVAR LA FIRA!!!



Les “parelles” haurien de deixar una mica de maniobra, d’espai... als tècnics per tal de que poguessin desenvolupar la seva tasca, haurien de lluitar per ser el millor matrimoni encara que tots sabem que la convivència és difícil si fiquem tots de la nostra banda estic segura que ens en podríem sortir o si més no, trobaríem l’equilibri tant desitjat per ambdues parts.



Des d’aquí us animo a casar-vos amb la vostra “parella” per un futur millor de les nostres fires.



Elisenda Martínez i Batalla

asfiral@gmail.com

Telf. 669.180.331

wwwassessoriafiral.blogspot.com

No hay comentarios: