lunes, noviembre 02, 2009


LA REFLEXIÓ DE LES DOS “Q”:

QUALITAT O QUANTITAT?

Aquests dies de tardor que hi ha tantes i tantes fires arreu del territori català vaig anar a visitar-ne una de monogràfica amb una identitat i singularitat pròpies que ha arribat a la seva 8a edició.

Enguany hi havia més expositors que mai (de fet es van duplicar), be sigui la crisi, be sigui les ganes de vendre...la qüestió és que n’hi havia moltes més. Els visitants estaven contents perquè tenien molta més oferta per veure i més lloc per passejar, els polítics també estaven molt contents perquè la fira s’havia fet gran, els que no n’estaven gents eren els expositors que al haver-hi més gent lògicament van vendre menys.

Que creieu que hi ha d’haver més quantitat de parades o menys i més qualitat?

En resposta amb aquesta pregunta i segons el meu criteri, crec que s’ha de delimitar l’espai d’exposició i intentar que amb la “quantitat” s’hi combini la “qualitat”, això farà que la fira tingui a més una varietat d’expositors que els permeti vendre més del seu producte, sempre i quan no fem massa repeticions, respectant la identitat, la singularitat, la tradició i la cultura del lloc on s’organitza.

No s’ha de perdre el nord i voler omplir per omplir això farà que hi hagi una qualitat baixa que desprès repercutirà en contra nostra, hem de saber equilibrar el varem de les dos “Q” per a que totes les parts estiguin satisfetes.

Elisenda Martínez i Batalla
asfiral@gmail.com
Telf. 669.180.331
wwwassessoriafiral.blogspot.com

No hay comentarios: