jueves, abril 04, 2013

APRENDRE "SEMPRE" ;)

Avui he anat amb amb una trobada de bloggers Barcelona a "BARTS" titulat http://www.cursobloggers.com/curso-bloggers-sin-coste-jovenes-en-paro-pero-no-parados-barcelona-y-online amb ponents com @pau (Pau Vila: autor del llibre "Tienes una Idea", Carlos Bravo @carlosbravo de "www.marquetingdeguerrilla.com", Alfonso Alcántara (@yoriento) i altres ponents de gran prestigui organitzat per COGUAIN i BANANITY amb la col.laboració de @pepsi...i sincerament m'he adonat que de vegades ens busquem escuses alhora de continuar amb la tasca començada d'escriure amb un blog per justificar-nos i realment el que ens passa es que estem "bloquejats" i no podem continuar amb el nostre projecte.

Avui he aprés moltes coses i entre elles que un blog no es un projecte sinó un 'estil de vida', que hem de tenir constància i paciència, molts cops he parlat del factor PI (paciència +insistència) i ara més que mai penso que me l'he d'aplicar.

S'ha d'aportar valor mitjançant els continguts (@carlosbravo) i crec que ho he fet molt de temps amb aquest blog...el meu objectiu és ajudar a tothom a millorar, a organitzar i crear o modificar una fira...i ho vull continuar fent.

Com molt be ha comentat @yoriento EMPRENDE "piltrafilla" jajajajajaja ;) "Si no te arriesgas en nada te arriesgas en todo" E. Jong

En definitiva m' he inyectat una dosi de motivació que em feia molta falta...

Elisenda Martínez i Batalla
asfiral@gmail.com
Twitter: @asfiral
Telf. 653102882

No hay comentarios: