sábado, diciembre 09, 2006

DISCURS CLOENDA CONGRÉS DE FIRES DE CATALUNYA: "LES FIRES I LA CUINA"


Benvolguts companys,

Espero que aquest Congrés hagi complert les expectatives que us veu crear al inscriure-us al mateix i que les ponències us hagin animat a ser uns bons cuiners a cadascuna de les vostres fires.
Jo solament us faré un petit incís lligat amb la inauguració, sabeu el significat de les estrelles michelin? Doncs dir-vos que:

Una estrella qualifica ; un molt bon restaurant en la seva categoria, cuina elaborada amb standarts alts de qualitat (si ets en aquella ciutat cal anar-hi)

Dues estrelles; excel·lent cuina, plats de qualitat altíssima ( es mereix una desviació, si es passa a prop del lloc on és el restaurant)

Tres estrelles; cuina excepcional (es mereix un viatge especial)

Tots plegats complim els requisits per aconseguir les estrelles.

Hem de ser capaços de saber mirar cap altres cuines, ja siguin nacionals, estrangeres o de qualsevol part del món. S’han de tenir els ulls sempre oberts amb aquesta professió que són les fires per estar al dia i renovar-se.

El nostres resultats ens ajudaran a no dormir-nos i estar ben desperts per seguir treballant dur i seguir essent un part important de les fires de Catalunya.

Des d’aquí vull animar-vos a aconseguir les tres estrelles michelin i a no caure amb la rutina, a ser innovadors i uns chefs amb tota la genialitat que us caracteritza.

Que tots plegats tingueu unes bones festes!!!!

Elisenda Martínez i Batalla
Presidenta Comité Executiu Congrés de Fires de Catalunya

No hay comentarios: